Om oss

Vi har korta väntetider. Våra medarbetare arbetar för fullt för att kunna ta emot dig då du behöver vård!

Boka tid Boka på telefon

Vårdcentralen Solnas Hjärta

Hos oss får du personlig vård och kompetens inom många områden.

Vi som jobbar här är fem specialister i allmänmedicin, en gynekolog, tre ST-läkare, en AT-läkare, en leg läkare, två distriktssköterskor, två mottagningssköterskor, två undersköterskor, två psykologer och vår verksamhetschef.

Avgifter

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm, samma avgifter gäller även hos oss. Vi tar gärna emot betalningen med kort. Givetvis gäller frikort.

Frikortet gäller i hela Sverige. Det är synligt på 1177.se eller så kan du be personen i receptionen att beställa hem ett kort på posten.

Företagets värdegrunder

Kompetensen: Består i att vi har personal som har god vana inom vården och nära samarbete med andra specialister. Vi har även ett kontinuerligt utbyte mellan de olika specialiteterna för att öka kvalitén i vården.

Omtanken: Gäller oss som vårdgivare till dig som patient. Omtanken finns även i vårt dagliga arbete som vi visar gentemot varandra på vårdcentralen. Vi arbetar på Vårdcentralen Solnas Hjärta för att vi bryr oss!

Närhet: Det ska vara enkelt att komma till sin vårdcentral! Det gäller både avstånd och tid. Vi har drop-in och du har även möjlighet att boka en tid per telefon eller via vår hemsida. Vi har korta väntetider. Boka gärna din akuta tid via telefon. För drop-in gäller akuta besök som infektioner och akuta skador. Väntetiden kan variera. Enklaste sättet att komma i kontakt med oss utan att vänta i telefonkö är att boka en tid via vår hemsida.

Vår ambition är att lära känna dig som patient så att du alltid ska känna dig trygg med den vård som du behöver. Vi på Vårdcentralen Solnas Hjärta tror på en långsiktig relation, därför värdesätter vi hög kvalité på vården vi ger dig samt möjligheten att komma i kontakt med läkare när du behöver.

HITTA HIT

Solna Centrum
Solna Torg 13, 8TR
171 45 Solna

KONTAKTA OSS

08- 51 51 41 00
vc@solnashjarta.se

Telefontider: 08:00 – 17:00

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag: 08.00-17.00
Provtagningslab: 08.00-14.00
Lördag, söndag samt helgdagar: STÄNGT

Efter våra öppettider och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 vårdguiden på telefon för rådgivning och hänvisning - Ring 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.